Посета колега из Костенеца (Р. Бугарска)

26 наставника СШ "Свети Климент Охридски" из Костенеца (Р. Бугарска) је 4. јула 2017. године посетило нашу школу. Састанак је био веома срдачан. Директорка школе из Костенеца, госпођа Захарина Кусарова, уручила је поздравно писмо колектива своје установе које ће бити прочитано 6. јула на седници Наставничког већа наше школе. Она је позвала колеге из димитровградске гимназије да посете Костенец. Директорка Снежана Симеонов је упознала госте са начином рада гимназије и истакла да је радује почетак заједничке сарадње двеју школа које имају сличне профиле.

Господин Борис Котларов, професор ликовне културе у костенечкој школи, је поклонио Гимназији своју слику која одише емоцијама и искреним осећањима, "једну тужну романтику", како се изразио, "један еклектичан стил".

Господин Котларов је одушевљен колекцијом уметничких слика коју поседује наша школа и рекао да у нашој згради имамо "праву уметничку галерију".

Директорка Гимназије, госпођа Снежана Симеонов, се захвалила гостима за упућени позив и слику која ће обогатити нашу уметничку колекцију.

Посета колега из Костенеца (Р. Бугарска)

Посета колега из Костенеца (Р. Бугарска)

Посета колега из Костенеца (Р. Бугарска)

Можете погледати прилог РТВ Цариброд у вези са овом темом.

 

Повратак на архиву