Обавештење за ванредне ученике

1. Ванредни ученици и редовни ученици који полажу допунске испите у школској 2019/2020. години, уместо априлског рока имају право полагања испита у мајском испитном року.

2. Испити се пријављују од понедељка 18. маја до петка 22. маја 2020. године електронским слањем емаил-а са предметом (Subjekt): „Пријава за полагање ванредних испита“ ИСКЉУЧИВО на емаил адресу: gimnazijadimgrad@mts.rs. Пријава послата на било коју другу емаил адресу, неће се сматрати ваљаном и ученик неће моћи да приступи полагању испита. У прилогу пријаве за полагање ванредних испита потребно је доставити скениран или фотографисан доказ о уплати накнаде за полагање ванредних испита (жиро рачун школе: 840-346666-67).

3. Испитни рок ће почети од 01.06.2020. године, а полагање испита ће бити одржано у Основној Школи „Христо Ботев“ у учионици бр. 30.

4. Ученици могу пријавити највише пет испита по року.

5. Сви кандидати који планирају да полажу матурски испит у јунском испитном року, нека се јаве додатно на маил: gostusha@gmail.com.

6. Ванредни ученици могу да комуницирају са професором задуженим за ванредне ученике путем електронске поште (е-маил): gostusha@gmail.com.

 

Повратак на вести