Општински савет родитеља

Дана 12.12.2017.г. у О.Ш. „Христо Ботев“ у Димитровграду, одржан је заједнички састанак директора ОШ., Предшколске установе и Гимназије, коме је присуствовао и већник за образовање при СО Димитровград. Тема састанка био је договор о формирању општинског савета родитеља. Постигнут договор да се у оквиру наведених образовних установа одрже седнице Савета родитеља, на којима ће бити предложена по три члана за општински савет родитеља, као и три замене.

Дана 13.12.2017.г. одржан је Савет родитеља у Гимназији. Предложени су чланови за општински савет родитеља: Кирил Каменов, Радован Воштић, Биљана Гогов, замене- Бранко Пешић, Драгана Тричков и Гордана Ранчев. Предлози су достављени директору ОШ, који је, како предвиђа закон координатор општинског савета родитеља. Предложен је и члан ШО-Соња Станулов.

Дана 15.12.2017.г., у 14 часова, у Гимназији, одржана је прва седница Општинског савета родитеља, на којој је изабран председник Роки Стоименов и састављен план рада савета. Координатор општинског савета родитеља по закону је председник актива директора О.Ш.

Можете погледати прилог РТВ Цариброд у вези са овом темом.

 

Повратак на архиву