Извештај ученице Јоване Стојановић о Националном састанку и Генералној скупштини Уније средњошколаца Србије у Београду (27-29.10.2017. године)

Тема овогодишњег састанка УНСС-а била је рад ђачких парламената. Представници школа из различитих делова Србије су причали о својим искуствима и проблемима са својим парламентом. Између осталог, дискутовало се и о школским униформама и дошли смо до закључка да униформе јесу добра идеја али да је боља солуција адекватан DRESS-CODE, што значи да би ученици требали да се облаче мало прикладније за школу и да самим тим искажу себе и своју креативност.

Генерална скупштина није била одржана до краја. Разлог неуспеле скупштине је оставка оба члана Управног одбора и генералне секретарке због неозбиљног рада у протеклој години и непоштовања статута, као и због непрофесионалног понашања и рада тј. нерада са осталим члановима и органима Уније средњошколаца Србије. Због тога је неопходно да се одржи ванредна Генерална скупштина у року од шест месеци ради изглашавања новог Управног и Надзорног одбора.

Јована Стојановић,
Председник ђачког парламента

Скупштина УНСС 2017

Скупштина УНСС 2017

Скупштина УНСС 2017

Скупштина УНСС 2017

Скупштина УНСС 2017

 

Повратак на архиву